Alti Aminoacizi

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Aminoacizii sunt elementele de construcție ale proteinelor. Corpul necesită 20 de aminoacizi, pe unii îi poate crea singur (aminoacizii neesențiali). Asta nu înseamnă că nu sunt importanți ci că într-o stare sănătoasă, corpul poate ține pasul cu rata de cerere pentru acești aminoacizi fără să necesite preluarea lor din alte surse (mâncare).
 Din cei 20 de aminoacizi există nouă care sunt cunoscuți ca aminoacizi esențiali. Aminoacizii esențiali sunt cei pe care corpul nu îi poate produce pe cont propriu și prin urmare, trebuie să fie consumați prin dietă.


Aminoacizi esențiali

Cei nouă aminoacizi esențiali cuprind: Histidină (în speciali pentru copii), lizină, leucină, metionină, izoleucină, fenilalanină, treonină, valină și triptofan.

Aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA) sunt aminoacizi cu o structură moleculară ușor diferită față de alți aminoacizi și joacă un rol important în procesele fiziologice normale cuprinzând sinteza proteinelor și metabolismul glucozei. Sunt trei aminoacizi din acest grup curprinzând leucina, izoleucina și valina.   

Merită notat că pentru a maximiza sinteza proteinelor musculare (MPS), toți aminoacizii esențiali (AAE) sunt necesari. În mod normal, o doză de 10g de AAE și 20g de proteine sunt suficiente pentru a maximiza ratele de MPS într-un mod susținut care va crea mușchi.  

CATEGORII PRODUSE

CATEGORII AFECTIUNI

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 16:00

0764710771 contact@suplimenteoriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!